Δημιουργία Product Video

Δημιουργία Video
Για e-shop & Social Media

Έπειτα από έρευνα στο εξωτερικό, αποδείχτηκε ότι οι πελάτες του Ίντερνετ αγοράζουν κατά 65% περισσότερο, προϊόντα που εμφανίζονται σε βίντεο σε σχέση με την απλή φωτογραφία.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα Eshop του εξωτερικού παρουσιάζουν πλέον όλα τα προϊόντα τους εκτός από τις φωτογραφίες και με product video.

Ξέραμε ότι για να το φέρουμε στην Ελλάδα θα έπρεπε το κόστος του να είναι χαμηλό, να υπάρχει τέλεια τεχνογνωσία του λευκού φόντου και να παραδίδεται γρήγορα στον πελάτη για να μπορεί να μην χάνει πωλήσεις!

Τα καταφέραμε λοιπόν και σας το προσφέρουμε στην χαμηλότερη δυνατή τιμή για όλα σας τα προϊόντα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η δημιουργία των παραπάνω βίντεο παραχωρείται σε συνδυασμό με την φωτογράφιση των προϊόντων σε μοντέλο.

Προϊόντα που μπορούμε να εντάξουμε για την παροχή των βίντεο είναι: ρούχα, τσάντες, υποδήματα και αξεσουάρ ένδυσης.

Παραδίδουμε τα βίντεο εντός 2 ημερών ανεξαρτήτως ποσότητας προϊόντων για να μπορέσετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας άμεσα.

Παραδίδουμε έτοιμο, μονταρισμένο υλικό για όλα τα προϊόντα σε ιδανικές ρυθμίσεις για γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας σας με πολύ χαμηλό όγκο αρχείου.

Εισαγωγή των Βίντεο στο Eshop σας

Για την εισαγωγή των βίντεο στο eshop σας υπάρχουν δύο τρόποι εισαγωγής όπου παρουσιάζονται παρακάτω:

  • Απευθείας εισαγωγή των βίντεο στον server σας. Σε αυτή την περίπτωση, τα βίντεο φιλοξενούνται στον server της ιστοσελίδας σας. Το μέγεθος του κάθε βίντεο κυμαίνεται από 3 έως 3,5Mb, που σημαίνει πως ανάλογα την ποσότητα των προϊόντων σας, ενδέχεται να χρειαστείτε μικρή αναβάθμιση χώρου στον server. Ενδεικτικά το κόστος για περίπου 20GB αναβάθμιση server κυμαίνεται στην αγορά από 4€ – 6€ τον μήνα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ελέγξετε την συμφωνία με τον πάροχο σας για τα όρια Bandwith, αν και το 90% των παρόχων hosting παρέχουν απεριόριστο bandwith δωρεάν. Τα οφέλη της καταχώρησης των βίντεο σε δικό σας server είναι ότι τα βίντεο είναι άμεσα διαθέσιμα προς αναπαραγωγή.
  • Καταχώρηση των βίντεο ως φιλοξενούμενα μέσω Youtube ή Vimeo. Σε αυτή την περίπτωση τα βίντεο δεν καταναλώνουν καθόλου από την δυναμική του server σας και δεν απαιτείται καμία αναβάθμιση ή τροποποίηση του. Τα βίντεο φιλοξενούνται στους server του Youtube ή του Vimeo (στις περισσότερες περιπτώσεις δωρεάν) και στην σελίδα σας τοποθετείτε το link ως embeed. Το θετικό αυτού του τρόπου εισαγωγής είναι ότι δεν απαιτείται καμία αναβάθμιση server, σχεδόν έως καθόλου προγραμματιστικές αλλαγές στο eshop σας αλλά τα βίντεο θέλουν 1 sec για να αρχίσει η αναπαραγωγή τους.
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy