Φωτογράφιση Προϊόντων

Φωτογράφιση Προϊόντων για
Εshop & Καταλόγους

Η φωτογράφιση προϊόντων είναι μία κατηγορία φωτογράφισης από μόνη της και ταυτόχρονα η δυσκολότερη, που δυστυχώς δεν υπάρχει Ελληνική σχολή που να παρέχει εκπαίδευση σε αυτό.

Υπάρχουν 2 τρόποι να φωτογραφίσεις ένα προϊόν. Ο σύνηθες τρόπος από τους περισσότερους φωτογράφους είναι να τοποθετήσουν ένα φωτιστικό αριστερά, ένα δεξιά και έτοιμη η φωτογραφία!

Δυστυχώς δεν είναι έτσι, διαφορετικά δεν θα λέγαμε ότι είναι ότι πιο δύσκολο στην φωτογραφία! Άρα ο δεύτερος τρόπος είναι και ο δύσκολος και σε αυτό το σημείο επεμβαίνουμε εμείς…

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει έπειτα από χιλιάδες προϊόντα, μας καθιστά την μεγαλύτερη εταιρεία φωτογράφισης προϊόντων στην Ελλάδα!

Γιατί Light Studio ;

Τεχνογνωσία

Έπειτα από την φωτογράφιση τόσων χιλιάδων προϊόντων μπορούμε να πούμε ότι είμαστε οι καταλληλότεροι για την φωτογράφιση των προϊόντων σας.

Ταχύτητα

Στο 90% των περιπτώσεων παραδίδουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων σας από 1 έως 5 ημέρες και αυτό εξαρτάται από το είδος επεξεργασίας που απαιτείται για το κάθε προϊόν.

Μεταφορά Προϊόντων

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μεταφορά των προϊόντων αφού είμαστε η μοναδική εταιρεία που διαθέτει ειδικό όχημα παραλαβής και παράδοσης.

Εγγύηση

Δεν ζητάμε προκαταβολές από τους πελάτες μας! Είμαστε 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα που παραδίδουμε! Θα το δείτε και εσείς!

Εύκολα
προϊόντα

Το κόστος για την φωτογράφιση ενός θεωρητικά εύκολου προϊόντος μπορεί να ξεκινήσει από 0,80€ έως 4€ ανά φωτογραφία, ανάλογα τις υπόλοιπες παραμέτρους όπως το ξεγύρισμα, η προετοιμασία, η ποσότητα κλπ.

Δύσκολα Προϊόντα

Εδώ το κόστος για την φωτογράφιση, συνήθως κυμαίνεται από 2€ έως και 5€ ανά φωτογραφία και πάλι καθορίζεται από πολλές παραμέτρους.

Ρετούς

Το κόστος για ρετούς πάλι δεν μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί σε τιμοκατάλογο καθώς υπάρχουν αρκετά στάδια ρετούς, αλλά και δυσκολίας σε αυτά. Παρ’ όλα αυτά συνήθως κυμαίνεται από 1€-2€ ανά φωτογραφία.

Διαδικασία

Είτε στέλνετε, είτε παραλαμβάνουμε τα προϊόντα από τον χώρο σας. Τα φωτογραφίζουμε στο στούντιο μας και σας τα επιστρέφουμε συνήθως από 1 έως 4 ημέρες.

Τιμές Φωτογράφισης Προϊόντων

Δυστυχώς δεν μπορεί να δοθεί μία γενική προσφορά για την φωτογράφιση προϊόντων.

Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που μπορούν να καθορίσουν το κόστος όπως:

  • Η ποσότητα προϊόντων: Όσο μεγαλύτερη ποσότητα τόσο χαμηλότερη τιμή.
  • Δυσκολία υλικού: Γυαλί, καθρέπτες, γυαλιστερές επιφάνειες, διάφανα υλικά είναι μερικά από τις δύσκολες περιπτώσεις και δεν μπορούν να έχουν την ίδια τιμή π.χ. με απλά υλικά όπως ξύλο, σαγρέ μέταλλο κλπ.
  • Λήψεις ανά προϊόν: Όσο περισσότερες λήψεις ανά προϊόν τόσο καλύτερη τιμή
  • Προετοιμασία προϊόντος: Έχει σημασία αν πχ. ένας πελάτης προσκομίσει “γεμάτες” τσάντες προς φωτογράφιση ή θα πρέπει να κάνουμε εμείς την αντίστοιχη προετοιμασία.
  • Ξεγύρισμα: Ένα προϊόν όταν το φωτογραφίζουμε πάνω σε ένα λευκό φόντο (λευκό χαρτί, πάγκο, τοίχο), το λευκό αυτό αποτυπώνεται στην φωτογραφία ως γκρι. Για να επιτύχουμε το απόλυτο λευκό η κάθε φωτογραφία περνάει μέσα από πρόγραμμα που μας βοηθάει να αφαιρέσουμε το εν λόγω φόντο και να τοποθετήσουμε τεχνητά το απόλυτο λευκό.
  • Ρετούς προϊόντος: Πολλά προϊόντα δεν χρειάζονται καν αυτή την υπηρεσία αρκεί να έχει γίνει καλή προετοιμασία. Άλλα όμως προϊόντα χρειάζονται και κατά το ρετούς μας δίνονται άπειρες δυνατότητες όπως η αφαίρεση σκόνης, ζαρών, διόρθωση κακοτεχνιών κλπ.

Δείτε μερικά Δείγματα Φωτογράφισης μας

Πακέτα Φωτογράφισης Προϊόντων

Προϊόντα με μη ανακλώμενες επιφάνειες

10-30 φωτογραφιες
€4
Περιλαμβανει:
Λευκό Φόντο
Υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες
Κατάλληλο μέγεθος φωτογραφιών για eshop
Βαθμονόμηση Χρώματος
Χρωματική Επεξεργασία
ΑΓΟΡΑ
31-50 φωτογραφιες
€3
Περιλαμβανει:
Λευκό Φόντο
Υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες
Κατάλληλο μέγεθος φωτογραφιών για eshop
Βαθμονόμηση Χρώματος
Χρωματική Επεξεργασία
ΑΓΟΡΑ
51-100 φωτογραφιες
€2
Περιλαμβανει:
Λευκό Φόντο
Υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες
Κατάλληλο μέγεθος φωτογραφιών για eshop
Βαθμονόμηση Χρώματος
Χρωματική Επεξεργασία
ΑΓΟΡΑ
101+ φωτογραφιες
€1
Περιλαμβανει:
Λευκό Φόντο
Υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες
Κατάλληλο μέγεθος φωτογραφιών για eshop
Βαθμονόμηση Χρώματος
Χρωματική Επεξεργασία
ΑΓΟΡΑ
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy