Φωτογράφιση Ρούχων για Social Media

Φωτογράφιση Ρούχων σε
Μοντέλο για Social Media

Ο στόχος είναι ένας και είναι απλός!

Όμορφες Real Life φωτογραφίες με χρήση μοντέλων, για να κερδίσουμε αρκετά like και μέσω αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες να μεταβούν στο eshop και να δουν όλα τα προϊόντα – ρούχα για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Μπορεί πολλοί να πουλάνε μόνο από την χρήση Social αλλά απλά δεν έχουν καταλάβει ότι αν είχαν και ένα eshop οι πωλήσεις τους θα ήταν πολλαπλάσιες!

Οι φωτογραφίες για λογαριασμούς Social θα μπορούν να είναι στουντιακές για μικρότερο κόστος αλλά η αλήθεια είναι ότι μακροπρόθεσμα οι εξωτερικές φωτογραφίσεις είναι αυτές που κερδίζουν πολύ περισσότερο το κοινό…

Γιατί LightStudio;

Location

Μαζί επιλέγουμε την τοποθεσία βάση το ύφος του ρούχου και την εταιρεία σας. Μπορεί να είναι από μία φωτογράφιση σε πλατεία, δρόμο, παραλία κλπ μέχρι την οργάνωση ξενοδοχείου, βίλας ή ενός μαγαζιού.

Όλα στο όχημα

Τα ρούχα τοποθετούνται στο ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας για την αποφυγή τσαλακωμάτων. Το όχημα βοηθάει και πολλές φορές στο να αλλάζει το μοντέλο στο location.

Παράδοση

Αφού ολοκληρωθεί η φωτογράφιση επιλέγετε φωτογραφίες για το ανάλογο ρετούς χρωμάτων, δέρματος και αφαίρεσης στοιχείων που μπορεί να “χαλάνε” μία φωτογραφία (π.χ. ένας περαστικός, ένα σκουπίδι στο πάτωμα κλπ)

Τιμές Εξωτερικής Φωτογράφισης
Ρούχων σε Μοντέλο

Η Real Life φωτογραφίσεις ρούχων για Social συνήθως πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους. Εξωτερικοί χώροι μπορεί να είναι μία παραλία, ένα στενό δρομάκι, μία πλατεία, ένας κήπος και γενικά η φαντασία είναι ο μόνος περιορισμός.

Μην ξεχνάμε βέβαια τις φωτογραφίσεις σε εσωτερικό χώρο, συνήθως σε κάποιο μαγαζί με ωραία διακόσμηση που μας παραχωρείτε για την φωτογράφιση.

Μέσα στα καθήκοντα μας, αλλά και τις υπηρεσίες μας, αναλαμβάνουμε έως και πλήρως την εύρεση σημείων ή και την συμφωνία με μαγαζιά που μπορούν να μας παραχωρήσουν τον χώρο τους.

Όποια κι αν είναι η τελική επιλογή σημείου το σίγουρο είναι ότι οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι εντυπωσιακές για να “πάρουν” περισσότερα like, που θα ακολουθήσουν σε περισσότερους followers και κατ επέκταση σε περισσότερες πωλήσεις!

Και αυτό το καταφέρνετε μαζί μας διότι δεν κάνουμε φωτογραφίσεις με απλά μία κάμερα και έναν φακό! Ο επιπλέον εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε για μία εξωτερική φωτογράφιση ρούχων κάνει τις φωτογραφίες μας πραγματικά εντυπωσιακές!

Κόστος

Το κόστος φωτογράφισης σε εξωτερικούς χώρους ποικίλει με βάση την ποσότητα των ρούχων, των τελικών φωτογραφιών και την επιλογή σημείου. Ενδεικτικά το κόστος μίας εξωτερικής φωτογράφισης κυμαίνεται από 150€-400€

Μοντέλο

Το κόστος καθορίζεται από 100€ – 200€ ανάλογα τις ώρες που απαιτούνται για την φωτογράφιση. Στις εξωτερικές φωτογραφίσεις προτείνουμε την επιλογή μοντέλων με όσο μεγαλύτερη εμπειρία. Ο λόγος απλός. Όσο πιο έμπειρο το μοντέλο τόσο περισσότερα ρούχα θα βγάλουμε στον ίδιο χρόνο.

Make Up Artist

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά και το κόστος κυμαίνεται από 50€-80€ συνήθως, ανάλογα τον όγκο πάλι των ρούχων και τον αριθμό αλλαγών – Refresh make up που θα απαιτηθούν.

Εξοπλισμός

Δεν κάνουμε φωτογραφίσεις μία κάμερα και έναν φακό και μετά παραδίδουμε την κάρτα μνήμης. Όλες μας οι φωτογραφίσεις είναι υψηλού επιπέδου με τεχνητά φώτα και εξοπλισμό άνω των 10.000€.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy