Φωτογράφιση Κοσμημάτων

Φωτογράφιση Κοσμημάτων
για Eshop

Φωτογραφίζουμε τα κοσμήματά σας στο studio μας ή στο χώρο σας και σας παραδίδουμε φωτογραφίες έτοιμες για E-shop, Καταλόγους, Lookbook & Social Media. Θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου στυλ φωτογράφισης που θα αναδείξει στο μέγιστο τα κοσμήματά σας.

Το πιο σημαντικό κεφάλαιο της πώλησης κοσμημάτων online, είναι η αψεγάδιαστη αποτύπωσή τους στον φωτογραφικό φακό. Με χαμηλής ποιότητας φωτογραφίες χάνετε πωλήσεις.

Η φωτογράφιση κοσμημάτων παρουσιάζει πολλές προκλήσεις ακόμα και μετά τη φωτογράφιση. Είτε πρόκειται για χρυσό δαχτυλίδι, κολιέ από πολύτιμους λίθους, ασημένια κομμάτια ή ρολόι, στη Snapium έχουμε αναπτύξει διαδικασίες παραγωγής που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν.

fwtografisi-kosmimatwn-3

Φωτογράφιση Κοσμημάτων για
Eshop σε Λευκό & Καταλόγους

Μία κατηγορία από μόνη τους η φωτογράφιση των κοσμημάτων! Και πως να μην είναι όταν μιλάμε για ότι πιο δύσκολο φωτογραφικά στον κόσμο;

Αντανακλάσεις, πιστότητα χρώματος, λεκέδες, κακοτεχνίες, ειδικός εξοπλισμός και τόσο μικρά που δεν μπορούν να διαχειριστούν!

Αυτά είναι μερικά από αυτά που έχει να αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε φωτογράφος που θα προσπαθήσει να φωτογραφίσει ένα κόσμημα.

Όλα αυτά τα ξέρουμε πολύ καλά, έπειτα από περισσότερα από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο και περισσότερα από 30.000 κοσμήματα που έχουμε φωτογραφίσει.

Φωτογράφιση Κοσμημάτων σε Μοντέλο

Η φωτογράφιση κοσμημάτων σε μοντέλο είναι η αδυναμία μας…

Και εδώ υπάρχουν δύο επιλογές φωτογράφισης.

Η μία αναφέρεται ως προϊοντική φωτογράφιση κοσμημάτων σε μοντέλο, όπου φωτογραφίζονται τμήματα του μοντέλου με το κόσμημα π.χ. το χέρι του μοντέλου. Η χρήση της φωτογραφίας είναι συνήθως ως βοηθητική στο eshop για να δείξουμε το προϊόν πως είναι φορεμένο αλλά και το πραγματικό του μέγεθος.

Η δεύτερη εναλλακτική είναι η καλλιτεχνική φωτογράφιση όπου εκεί απλά δημιουργούμε τέχνη μαζί με τον make up artist και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχουμε. Η χρήση συνήθως τέτοιων φωτογραφήσεων έχουν σκοπό την διαφημιστική προβολή σε μία αφίσα, banner, καρτολίνα κλπ.

Εμπιστευτείτε μας για τον κατάλογο σας

Τεχνογνωσία

+30.000 κοσμήματα έχουν περάσει από τους φακούς μας. Ώρες αμέτρητες για να βρούμε τα μυστικά της φωτογράφισης κοσμημάτων. Τί άλλο να πούμε;;

Εξοπλισμός

Για την φωτογράφηση ενός κοσμήματος απαιτείται ειδικός εξοπλισμός (φακός, ειδικά φώτα, κάμερα, ειδικές κατασκευές κλπ.) και software.

Ταχύτητα

Ειδικά σε μεγάλης αξίας κοσμήματα, η φωτογράφιση γίνεται αυθημερόν για να τα παραλάβετε το συντομότερο δυνατόν. Δεν συνιστούμε την φωτογράφηση κοσμημάτων στον χώρο σας για άπειρους λόγους.

Υπηρεσίες

Ξεγύρισμα σε απόλυτο λευκό φόντο, πλήρη εστίαση να μην έχετε θολότητες όσο μακρύ και αν είναι το κόσμημα, ρετούς κοσμήματος, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που διαθέτουμε.

Τιμές Φωτογράφισης
Κοσμημάτων σε Μοντέλο

Το κόστος για την προϊοντική φωτογράφιση σε μοντέλο καθορίζεται από:

  • Τον αριθμό των κοσμημάτων
  • Το σημείο φωτογράφισης (στουντιακή ή εξωτερική)
  • Τον αριθμό των φωτογραφιών ανά κόσμημα.

Η καλλιτεχνική φωτογράφιση κοσμημάτων με χρήση μοντέλου καθορίζεται έπειτα από ενδελεχή συζήτηση και συμφωνία βάση του αποτελέσματος που θέλετε να επιτύχετε.

Μία καλλιτεχνική φωτογράφιση μπορεί να είναι κάτι σχετικά απλό και μπορεί να απαιτηθεί από ημίγυμνο μέχρι body painting.

Προϊοντική

Το κόστος για την προϊοντική φωτογράφιση κοσμημάτων με χρήση μοντέλου συνήθως κυμαίνεται από 2€ έως 4€ την φωτογραφία.

Καλλιτεχνική

Η καλλιτεχνική φωτογράφιση κοσμημάτων με χρήση μοντέλου απαιτεί ενδελεχή συζήτηση γιατί το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από 200€ έως και 2000€ ανάλογα το project.

Μοντέλο

Το κόστος μοντέλου για φωτογράφιση κοσμημάτων μπορεί να κυμανθεί από 80€ έως 250€ ανάλογα τις ώρες και την εμπειρία του μοντέλου.

Make Up Artist

Το κόστος του make up artist για προϊοντική κυμαίνεται από 30€ έως 50€ ενώ για καλλιτεχνική φωτογράφιση από 50€ έως 300€ ανάλογα το τί θα απαιτηθεί.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy