Φωτογράφιση Υποδημάτων

Φωτογράφιση Υποδημάτων
για Eshop

Η φωτογράφιση υποδημάτων έχει γίνει για εμάς καθημερινή συνήθεια γνωρίζοντας πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Γνωρίζουμε ακόμα ότι ειδικά πολύ μεγάλες εταιρείες προσλαμβάνουν ένα με δύο άτομα προσωπικό για την φωτογράφιση υποδημάτων που στην πραγματικότητα οι μεγάλες ποσότητες φωτογράφισης είναι μόνο 2, άντε 3 φορές τον χρόνο. Και το κακό αυτού είναι ότι πάλι λόγω του πολύ μεγάλου ταυτόχρονου όγκου τα άτομα αυτά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς βάση του εξοπλισμού, της τεχνογνωσίας και της μαζικής παραγωγής που διαθέτουμε, καταφέραμε να φωτογραφίζουμε από 300 έως 500 υποδήματα την ημέρα, με παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες, με εγγύηση αποτελέσματος και όλα αυτά με τιμές από 2€/υπόδημα, συμπεριλαμβανομένου 3 φωτογραφίες ανά παπούτσι, δηλαδή ούτε καν, 0,70€/φωτογραφία!!!

Το σκέφτεστε ακόμη;;;

Φωτογράφιση Υποδημάτων
για Eshop σε Μοντέλο

Άλλη μία πρωτοποριακή υπηρεσία που φέραμε για το Eshop σας, είναι η φωτογράφιση των υποδημάτων σας φορεμένα σε μοντέλο και σε απόλυτο λευκό φόντο!

Προφανώς η φωτογράφιση υποδημάτων σε μοντέλο δεν είναι κάτι καινούργιο στην αγορά αλλά η φωτογράφιση υποδημάτων σε μοντέλο και με απόλυτο λευκό φόντο για να έχει ομοιομορφία η σελίδα σας αλλά και η δυνατότητα να εισάγετε τα προϊόντα στο Skroutz, δεν μπορεί καμία άλλη εταιρεία να σας το παρέχει!

Το κόστος για την φωτογράφιση των υποδημάτων σε μοντέλο συμπεριλαμβανομένου όλα τα παραπάνω, παρέχεται από 4€-6€/υπόδημα!

Δημιουργία Video
Για e-shop σε Λευκό Φόντο

Πολλές έρευνες στο εξωτερικό έχουν δείξει, οι πελάτες του Ίντερνετ αγοράζουν κατά 65% περισσότερο, προϊόντα που εμφανίζονται σε βίντεο σε σχέση με την απλή φωτογραφία.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα Eshop του εξωτερικού παρουσιάζουν πλέον όλα τα προϊόντα τους εκτός από τις φωτογραφίες και με product video.

Ξέραμε ότι για να το φέρουμε στην Ελλάδα θα έπρεπε το κόστος του να είναι χαμηλό, να υπάρχει τέλεια τεχνογνωσία του λευκού φόντου και να παραδίδεται γρήγορα στον πελάτη για να μπορεί να μην χάνει πωλήσεις!

Έχοντας κατακτήσει την τεχνογνωσία του λευκού φόντου και το παραδίδουμε με μόνο 2€/βίντεο και με μία ημέρα παράδοση!

Γιατί Light Studio;

Ταχύτητα

Παραλαβή, Φωτογράφιση, ρετούς, επιστροφή προϊόντων, παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες για ποσότητες έως και 500 υποδήματα την ημέρα!

Χαμηλές Τιμές

3 φωτογραφίες ανά υπόδημα, με ξεγύρισμα σε απόλυτο λευκό φόντο, εφέ καθρεπτισμού, δυνατότητα εισαγωγής στο Skroutz και παράδοση σε έως 4 ημέρες, με μόνο 2€!

Product Video

Διαθέτουμε τεχνογνωσία του απόλυτου λευκού φόντου και στο βίντεο! Κερδίστε τον ανταγωνισμό δείχνοντας το προϊόν σας με βίντεο, μόνο με επιπλέον 2€/υπόδημα.

Εγγύηση Ποιότητας

Δεν ζητάμε προκαταβολές από τους πελάτες μας! Είμαστε 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα που παραδίδουμε! Θα το δείτε και εσείς!

Τιμές Μαζικής Φωτογράφισης Υποδημάτων

Κατορθώνοντας να τυποποιήσουμε την φωτογράφιση υποδημάτων, χωρίς να μειώσουμε ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα μας, καταφέραμε να φωτογραφίζουμε 300-500 υποδήματα ημερησίως και με παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες!

Το υλικό που παραλαμβάνετε βάση της συγκεκριμένης προσφοράς περιλαμβάνει πάντα: 3 φωτογραφίες ανά υπόδημα (προφίλ, 3/4 μπροστά και 3/4 πίσω) σε απόλυτο λευκό φόντο και με εφέ καθρεπτισμού για τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Τέλος, η δυνατότητα παραλαβής των υποδημάτων από τον χώρο σας, και η επιστροφή του σε εσάς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είτε δεν επηρεάζει καθόλου τους προγραμματισμένους δειγματισμούς σας είτε τις άμεσες πωλήσεις σας.

Κόστος

50 – 100 υποδήματα: 3€
100 – 200 υποδήματα: 2,5€
200 υποδήματα και πάνω: 2€

Σε Μοντέλο

Καθώς καθημερινά σχεδόν, πραγματοποιούμε φωτογραφίσεις με χρήση μοντέλων, εύκολα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμη μεγαλύτερους όγκους, φωτογραφίζοντας τα υποδήματα φορεμένα σε μοντέλο με συνολικό κόστος 5€/υπόδημα.

Μεταφορά

Το κόστος μεταφοράς υποδημάτων, είναι στα 30€ το πήγαινε – έλα. Η μεταφορά και η παράδοση γίνεται έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη.

Video

Κόστος Video: 2,50/υπόδημα. Η υπηρεσία Video και παραπάνω τιμή αφορά μόνο τους πελάτες που πραγματοποιούν βίντεο για όλα τα υποδήματα του Eshop τους και όχι για επιλεγμένα προϊόντα.

Δείτε μερικά Δείγματα της δουλειάς μας

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy